52e5198cde3a7fc71f00066b_logo.jpg

Producten

warmtepompEen van de meest toekomstgerichte en milieuvriendelijke vormen van warmteproductie zijn warmtepompen. Een warmtepomp onttrekt energie uit de natuur (aardbodem of lucht) om uw woning op de gewenste temperatuur te brengen. Het leuke daarbij is dat een warmtepomp maar voor ongeveer een kwart van haar verbruik betalende energie nodig heeft, de andere driekwart haalt ze gratis uit de natuur. Nagenoeg alle warmtepompen kunnen ook uw sanitair warm water opwarmen.

Er bestaan ook combinatiesystemen, ook wel hybride-systemen genoemd. Deze systemen combineren het beste van de warmtepomp met het beste van een klassieke verwarmingsketel op gas of stookolie.

Op maat van uw wensen, warmtebehoefte en uw bouwkundige en geologische situatie adviseren we u over de juiste warmtepomp. En niet alleen voor nieuwbouw. Ook bij een renovatie is het mogelijk deze systemen in te zetten.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende analyse

zonneboilerEen zonneboiler zet de energie van de zon rechtstreeks om in warmte-energie, efficiënter kan niet. Op deze manier verwarmt u uw sanitair water gratis en op een milieuvriendelijke manier. De installatie is nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur, een mooi voorbeeld van een duurzame investering. Op jaarbasis kan een zonneboiler gemiddeld meer dan de helft van uw sanitair water verwarmen. En dat voel je in je portemonnee!

 

We bespreken graag de gepaste oplossing voor u.

vloerverwarmingVloerverwarming heeft vele voordelen. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de hele ruimte en zorgt zo voor een behaaglijk omgevingsklimaat. De lucht droogt minder uit, je hebt minder energie nodig en bovendien hoeft u voor de inrichting amper rekening te houden met plaatsing van radiatoren. Maar vloerverwarming is specialistenwerk. Zo is het systeem niet voor alle vloerbedekkingen geschikt en is ook het regelsysteem vrij complex. Vloerverwarming werkt op lage temperatuur en is dus uitermate geschikt om het te combineren met een condensatieketel of warmtepomp.

 

Overtuigd van de voordelen? Praat er dan over met uw vakman.

 

ventilatieOm vocht en schimmel buiten te houden, is een goed ventilatiesysteem ontzettend belangrijk. Iedereen wil immers toch een gezond klimaat in zijn woning? Bovendien wordt ventilatie, met de steeds hogere eisen van de bouwwetgeving (EPB), in de nabije toekomst nog belangrijker.

Bij Vermassen-Raes luisteren we naar uw wensen en bekijken we de ventilatie van uw woning steeds in combinatie met uw verwarming en sanitaire ruimtes. Optimale integratie, dat is onze grootste troef.

 

U weet niet goed wat te kiezen ? Vraag ons meer uitleg.

Baden, douches, toiletten, wastafels, kranen… je vindt ze in honderden modellen, van klassiek tot modern, voor ieders smaak en budget. Bij Vermassen-Raes werken we voor de sanitaire toestellen samen met enkele zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Die staan graag tot uw dienst om advies te verlenen indien gewenst. Hoe werkt het? U gaat langs in de showroom van een van onze partners. U maakt uw keuze en bestelt vervolgens het materiaal via Vermassen-Raes.

 

Kom gerust met ons praten over uw badkamer.

 

centrale verwarmingGas, stookolie, radiatoren, vloerverwarming,… dikwijls heeft u al een duidelijke keuze gemaakt. Maar dan heb je nog condensatieketels, lage temperatuurketels, hoge rendementsketels, warmtepompen, microwarmtekrachtkoppeling…

Wij helpen u graag door de bomen het bos zien en begeleiden u om de juiste toestellen en materialen op de juiste plaats en met de juiste hoeveelheid te combineren, zodat u een minimum aan energie verbruikt.

We bekijken graag samen met u wat voor uw specifieke situatie de meest geschikte oplossing is.

 

Bespreek uw ideeën met ons.

Klik hier en bekijk onze partners