52e5198cde3a7fc71f00066b_logo.jpg

Diensten

Particulieren, scholen, bedrijven, projectontwikkelaars, … we bieden jullie graag onze diensten aan. Dankzij continue bijscholing van onze medewerkers en investeringen in de juiste apparatuur en software, kunnen we een perfecte werking én een onberispelijke afwerking garanderen.

 

Dat we bij onze opdrachten steeds een efficiënt energieverbruik in het achterhoofd houden, biedt een extra troef.Onderhoud

Wist u dat u wettelijk verplicht bent om uw verwarmingsinstallatie te laten onderhouden door een erkende vakman? Voor installaties op gas moet dit tweejaarlijks, voor installaties op stookolie en vaste brandstof (hout, pellets, steenkool,…) zelfs jaarlijks.

Ook uw ventilatiesysteem of sanitaire installaties laat u best regelmatig even controleren.

 

Met ons voordelig onderhoudscontract kan u op beide oren slapen.

Maar uiteraard kan u ook zonder contract bij ons terecht. Bel ons voor een afspraak op 053/62.24.92

Zo komt u op een koude winterdag niet voor verrassingen te staan!

 

Herstellingen

Problemen met uw verwarming, ventilatiesysteem of sanitaire installatie?

Een simpel telefoontje naar 053/62.24.92, en u wordt onmiddellijk opgenomen in de planning van onze serviceploeg!

Eigen keuringsdienst

Bij Vermassen-Raes keuren we uw gasinstallatie op het moment van de plaatsing. Zo hoeft u zich nadien niet speciaal meer vrij te maken voor een aparte afspraak. U ziet het : efficiëntie troef, dankzij onze eigen keuringsdienst.

 

Studiedienst

Ingenieurs Wim en Ignaas komen bij u langs en bespreken welke mogelijkheden u heeft om efficiënt om te springen met uw energieverbruik. Voor uw specifieke situatie stellen zij de meest energiezuinige oplossing voor in een gedetailleerd studierapport. Zo kan u in alle rust beslissen.

 

Totaalproject

Verwarming, ventilatie, sanitair : u heeft het allemaal nodig? Dan is het voordelig om alles door één vakman te laten uitvoeren. Zo bespaart u meteen op werkuren, bent u zeker van een optimale integratie en heeft u slechts één aanspreekpunt. Vermassen-Raes is hiervoor dan ook uw geknipte partner.